søndag 2. mars 2014

Shutdown Bangkok - Restart Thailand

Det virker som at demonstrantene har bestemt seg for å droppe slagordet "Shutdown Bangkok", selv om de fortsatt er fast bestemte på å "Restart Thailand"..  Det vil med andre ord si at det blir lettere å bevege seg rundt i Bangkok, de har nå bestemt seg for å samle alle demonstrasjonene på en plass: nemlig i Lumpini park i sentrum av Bangkok. Dette er i for seg gode nyheter for turistene, da det nå bare er ett sted å unngå! I tillegg har rødskjortene (de som er pro-Yingluck / statsministeren og motstander av demonstrantene) bestemt seg for å fortsette sin kamp i nord istedetfor å komme til Bangkok. Dette er også godt nytt, da det er disse som har rykte på seg for å være mest voldelige..

Men det er langtfra over, selv om demonstrasjonene løser seg opp og frigir store deler av Bangkok.. Blir spennende å følge med videre.

Det eneste jeg kommer til å savne er kanskje at lufta begynte å bli litt bedre siden så mange ble tvunget til å ta tbane (MRT og BTS) i stedet for bil.. Allerede i dag, når vi bare var ute for å handle litt mat, kunne vi konstatere at det var betraktelig mye flere biler nå som sperringene ved Asok har blitt tatt vekk.. jaja.. Får håpe noen fortsetter med "public transport" alikevel:)

Ellers har vi vært på kattepuskafe'en igjen i helgen, vært i svømmebassenget, tatt massasje (mellom thong lo og phrom phong BTS ligger det et massasjested hvor det kostet 200bath (ca 40kr) timen for fot eller thai massasje. Det var den beste og eneste fotmassasjen jeg har vært fornøyd med, det gjorde ikke vondt og var bare behagelig:)

Ikveld har vi vært å spist på GULLIVERS, de har kjempegode cocktails (drakk bare 7up idag men) og maten var ikke så værst den heller:)  Vi bestilte grønn curry kylling med ris, sweet and sour pork med ris, en 7up og 2 tiger øl. Det kom på 585 bath, altså 108kr. I tillegg ga vi litt i tips.2 kommentarer: