torsdag 9. januar 2014

Liten presentasjon


Hei og velkommen til min blogg!


For å starte tenkte jeg å legge inn litt bakgrunnsinfo om meg selv:Jeg heter Elisabeth, og er i 20årene (hvertfall en stund til.. kremt) og er oppvokst i Oslo. Har siden jeg var ferdig på videregående vært mye ute å reist. Det hele startet med ett år som Au Pair i Paris. Mot slutten av oppholdet møtte jeg Xavier, drømmemannen! Vi har nå vært sammen i mange år (les; nesten 10!) og skal gifte oss i år! Deretter ble det litt studier i Paris (5år tilsammen), før ferden fortsatte til blant annet Linz, Østerrike (6mnd), Bali (3mnd) San Francisco (9mnd), Dubai (6uker), Shanghai (2mnd) og London (2 år). Neste uke begynner et nytt og spennende kapittel, da flytter jeg nemlig til Bangkok! 

Utenom å reise har jeg to ting jeg interesserer meg spesielt for: bryllupsplanlegging og privatøkonomi!

Bryllupsplanlegging: Jeg har allerede gått på to kurs i bryllupsplanlegging. Det første var et helgekurs i England med Julia Thompson, fra Fusion Wedding , det andre var et online kurs med Trendimi. I tillegg holder jeg jo på å planlegge mitt eget bryllup - jeg er så heldig at jeg får gifte meg to ganger! Først skal vi gifte oss på den Franske ambassaden i Bangkok, og deretter skal vi gifte oss i en kirke utenfor Paris. Grunnen til dette er at en i Frankrike ikke kan bli "ordentlig" gift i kirken.. Jeg har også startet et lite foretak som bryllupsplanlegger i Bangkok og ellers i Thailand her:  www.noreli.no. (Denne siden er forløping nede, dette er fordi jeg holder på å oppdatere den!)

Privatøkonomi: Jeg er ikke gjerrig. Men jeg liker ikke å betale mer enn nødvendig for en vare. Jeg liker luksusfellen, og jeg liker å styre med privatøkonomi. Jeg skal prøve å skrive litt om hvordan en kan spare penger uten å merke det når man er ute å reiser:)

Dette var litt om meg, dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar, eller dersom du ønsker at jeg skal skrive om noe spesielt fra ett av stedene jeg har bodd.

PS: Jeg beklager på forhånd merkelige formuleringer: etter å ha bodd 10 år i utlandet går det litt i surr noen ganger!

4 kommentarer:

 1. Hei!

  Kom over bloggen din på Blogglisten, jeg reiser selv regelmessig til Thailand og bor i Bangkok på mine opphold.

  Har du vært i Thailand før?

  Og en annen ting, kan du ikke åpne kommentarfeltet ditt slik att man kan kommentere med nettadresse? Eller med sin Google+ profil? De valgene som er her nå eksluderer nok en del potensielle kommentatorer ;-)

  SvarSlett
 2. Hei Sabai,


  Takk for kommentaren:)

  1. Jeg har vært i Thailand 3 ganger før. Første gangen var jeg bare noen dager i Bangkok, reiste ned til Krabi og Koh Phi-Phi :) Siste to gangene var i forbindelse med flyttingen.. Kommer til å bo ved Nana stasjonen, hvis det sier deg noe? :)

  2, Skal gjøre det jeg kan, er ikke en dreven blogger -enda;) Takk for tips iallefall!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, det er Sabai igjen, har bare forandret til nettadresse :-)

   Ja, vet godt hvor BTS Nana er. Det er jo et litt turistifisert område med mange hoteller og det "beryktede" Nana entertainment komplekset ligger jo også der.

   Men det er veldig praktisk å bo nært en BTS stasjon, lett å komme seg rundt da ;-)

   Slett
  2. Ja, det er jo litt av hvert å finne på i nabolaget ja.. ;) Men har funnet en dansk-thai restaurant i gaten her, så får jeg hjemlengsel så er ikke fiskebollene veldig langt unna;) Du får si ifra neste gang du er i Bangkok, så kan vi ta en kaffe, eller noe (eller noe til meg, kakao f,eks. Eller mango milkshake) :)

   Slett